Dostava

Našim kupcima nudimo nekoliko načina dostave, a konstantno radimo na tome da ponudimo što brža i jeftinija rješenja kako bi kupci bili zadovoljni.

Dostava kurirskom službom na kućni prag - Vaše povrće bit će dostavljeno kurirskom službom bez obzira gdje se nalazili, a dostava je u većini slučajeva u roku od 24 sata od slanja paketa. Paketi se šalju ponedjeljkom, utorkom i srijedom kako se ne bi dogodilo da moraju biti u skladištu preko vikenda.

Osobni prikup - Vaše povrće možete prikupiti i samostalno odlaskom na Vaš vrt u terminu koji Vam definira proizvođač putem mobilne aplikacije. Ovu mogućnost nemaju svi proizvođači stoga obratite pozornost kod odabira paketa.

Dostava na prikupni punkt - Vaše povrće stiže na određenu lokaciju u definiranom terminu, a Vaša je dužnost da ga prikupite samostalno. Trenutno imamo dva prikupna punkta u Osijeku, ali radimo na tome da proširimo broj prikupnih mjesta kako bismo Vam omogućili što povoljniju dostavu.

Dostava od strane proizvođača - Vaše povrće može dostaviti i proizvođač ukoliko je u mogućnosti dostaviti na Vašu lokaciju. Provjerite u opisu paketa da li proizvođač dostavlja povrće i da li dostavlja na Vašu lokaciju.

Svaki način dostave ima svoju cijenu pa obavezno provjerite cijene paketa u košarici za različite vrste dostave. Najskuplji način dostave je dostava kurirskom službom, ali radimo intenzivno na pronalasku jeftinijih rješenja.

Cijena dostave bit će obračunata i uključena u cijenu paketa tako da nije potrebna nikakva dodatna nadoplata.

Daljinski vrt? moralo se ostvariti!

Zakupi svoj vrt

Zakupi vrt